"What we are to our inward vision, and what man appears to be sub speciae aeternitatis, can only be expressed by way
of myth. Myth is more individual and expresses life more precisely than does science."
Carl Gustav Jung

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

Κάποτε είναι έννομο (lawful) το να είσαι παράνομος (illegal), ενώ είναι έκνομο (unlawful) το να είσαι νόμιμος (legal)Μοναχός Ησύχιος, Μάρτιος 2022

 

Επικρατεί μεγάλη σύγχυση ανάμεσα στο «έννομο» και το «νόμιμο» με αποτέλεσμα να επέρχεται διχόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, όπως π.χ., η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τα Νόμο-εφαρμοστήρια (Courts of Law – που εσφαλμένα ονομάζονται Δικαστήρια) εφαρμόζουν τους Νόμους, ανεξάρτητα της Δικαιοσύνης, δηλαδή ανεξάρτητα του αν είναι δίκαιοι ή όχι. Π.χ., ενώ δεν υπάρχει νόμος για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (ούτε μπορεί ποτέ να υπάρξει σε δημοκρατικές κοινωνίες), είναι παράνομο να επιβάλλεται τέτοιο πράμα, όσο έννομο (δηλαδή δίκαιο) κι αν θεωρείται για την υποτιθέμενη προστασία της ζωής. Δηλαδή, εφόσον δεν αποδεικνύεται πέραν πάσης επιστημονικής αμφιβολίας (με κλινικές έρευνες ετών) ότι ένα φάρμακο/εμβόλιο κάνει αυτό που λέει ο κατασκευαστής του, τότε ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει, είτε να εκτεθεί στον κίνδυνο μόλυνσης από ένα πανδημικό παθογόνο, ή να  εκτεθεί στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολιασμού, και κανένας δεν μπορεί, για απολύτως οποιοδήποτε λόγο, να τον εξαναγκάσει να επιλέξει την μία ή την άλλη κατάσταση, περισσότερο μάλιστα αν πρόκειται για γενετικού τύπου εμβόλιο.[1] Αντίθετα, τα Κυβερνητικά Διατάγματα που εκδίδονται με βάση τους περί λοιμοκάθαρσης νόμους θεωρούνται νόμιμα, έστω κι αν η χώρα δεν έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εφόσον όμως χρησιμοποιούνται καταχρηστικά, τότε είναι έκνομα (άδικα) και δεν δικαιολογούνται, επειδή καταλήγουν σε μέτρα που δεν εξυπηρετούν τον σκοπό της έκδοσής τους, αλλά τον παραλογισμό της αδικίας.  

 

Παρομοίως, ενώ οι εισβολές π.χ., της Τουρκίας στην Κύπρο και της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι αμφότερες έκδηλα παράνομες (αν και η Τουρκία είναι Εγγυήτρια και καλέστηκε από τον τότε Πρόεδρο της Κύπρου να επέμβει), εντούτοις είναι έννομες (δίκαιες), δηλαδή δικαιολογούνται από την υποθετική άποψη ότι, αν δεν γίνονταν, τότε πιθανόν να μην υπήρχε Τούρκικο ή Ρωσικό ρουθούνι να αναπνέει στην Κύπρο, ή στην Ουκρανία. Μπορεί μάλιστα να υπήρχε και πιθανότητα επίθεσης κατά της ίδιας της Τουρκίας και της Ρωσίας από την Ελλάδα και την Ουκρανία αντίστοιχα. Επομένως, δεν πρέπει να οπαδοποιούνται ανάμεσα σε «νόμιμο και έννομο/δίκαιο» σοβαρά θέματα πολέμου που διαχωρίζουν τον κόσμο σε ανταγωνιστικές ομάδες που τσακώνονται, αλλά να εξετάζονται οι αιτίες και να βρίσκονται οι λύσεις που προασπίζουν τις ζωές των ανθρώπων, καθώς και τις συνθήκες διαβίωσής τους (προσφυγικό, κλπ.).

 

Υπάρχουν πάντοτε οι πάλαι ποτέ δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνη του Ιουδαϊκού Νόμου που θέλει «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», δηλαδή η κατηγορία των ανθρώπων του Νόμου που επιμένει να καταδικάζει κατ’ απόλυτο τρόπο τον οποιονδήποτε παραβιάζει τον νόμο, άσχετα του αν το κάνει έννομα (σε αυτοάμυνα, ή προληπτικά επειδή κινδυνεύει), και η κατηγορία των ανθρώπων της Δικαιοσύνης που, σέβονται μεν τον νόμο για την απολύτως απαραίτητη τήρηση της τάξης και της ασφάλειας, πλην όμως αναγνωρίζουν και το δίκαιο. Οι πρώτοι είναι οι άνθρωποι της Παλαιάς Διαθήκης του Μωυσή, ενώ οι δεύτεροι οι άνθρωποι της Καινής Διαθήκης του Χριστού, και αποτελεί υποκρισία, ενώ τα πάντα είναι ένας πόλεμος {από την υγεία, τα πάθη, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της καθημερινής ζωής μας, ακόμα και τον Εθνικό Ύμνο μας που με βιά (βία, πόλεμο) τρυπάει τη γη}, να υπάρχουν άνθρωποι υποκριτές που στο όνομα δήθεν της αγάπης, της συμπόνιας και της προάσπισης της ανθρώπινης ζωής, βάζουν κατ’ απόλυτο τρόπο τον ανθρώπινο νόμο υπεράνω της Δικαιοσύνης του Θεού, καταδικάζοντας τον πόλεμο, είτε κατά αόρατου εχθρού (με εμβόλια, χημειοθεραπείες, κλπ.), ή κατά ορατού εχθρού (στρατού, εθνικισμού, εξτρεμισμού, κλπ.). «Καταδικάζω» σημαίνει «δεν το θεωρώ δίκαιο», και κανένας πλην του Θεού δεν είναι δίκαιος για να καταδικάσει οτιδήποτε επιτρέπει ο Θεός (σκοτωμούς, προσφυγιά, θανάτους από καρκίνους, κλπ.). Εξ’ ου και ουδέποτε κανένας Οργανισμός (ΟΗΕ, Συμβούλιο της Ευρώπης, κλπ.) δεν έχει καταδικάσει την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Επειδή στην προκειμένη περίπτωση η εισβολή αυτή συμφέρει να θεωρείται «δίκαια παράνομη», και οι άνθρωποι του νόμου παίζουν πονηρά και ανάλογα με τα συμφέροντά τους ανάμεσα στις έννοιες «νόμιμο και έννομο/δίκαιο», αντί να εντοπίζουν τις αιτίες και να τις λύνουν με βάση τον νου που τους έδωσε ο Πλάστης τους. 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο είναι διστακτικοί να καταδικάσουν την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Επειδή δεν πρόκειται για μια άδικη εισβολή αλλοθρήσκων προς εξολόθρευση και κατάκτηση, αλλά για όμαιμους, ομότροπους, ομόδοξους και ομόγλωσσους ανθρώπους, που δεν έχουν σκοπό να κατακτήσουν την Ουκρανία, αλλά να την καθαρίσουν από τους ξένους φασίστες που την άλωσαν, και από τους οποίους κινδυνεύουν τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία. Επομένως, καταδίκη της Ρώσικης εισβολής θα ισοδυναμούσε με καταδίκη του δίκαιου μελλοντικού Έλληνα «εισβολέα», που θα «εισέβαλλε» στην Κύπρο για να την απελευθερώσει από τους Τούρκους. Οι Έλληνες διαισθάνονται την έστω παράνομη δικαιοσύνη που αποδίδουν οι Ρώσοι και βλέπουν την κοροϊδία των υποκριτών ανθρώπων του νόμου, οι οποίοι ως υπέρμαχοι της ζωής και κατά του ανθρώπινου πόνου και της ανθρώπινης δυστυχίας (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται), θα έπρεπε να κάνουν το παν για να σταματήσουν τον εμφύλιο σπαραγμό στην Ουκρανία, όχι να βάζουν πάνω τους Ουκρανούς να προβάλλουν αντίσταση με όπλα που τους στέλνουν από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

 

Οι άνθρωποι που βάζουν κατ’ απόλυτο τρόπο τον ανθρώπινο νόμο υπεράνω της Δικαιοσύνης του Θεού, είναι αυτοί που θεσπίζουν καταχρηστικά και παρά τον λόγο άδικους νόμους για να κάνουν οτιδήποτε θέλουν οι ίδιοι ενάντια στην Δικαιοσύνη του Θεού (αυτοί που ενώ π.χ., αποποινικοποιούν τις εκτρώσεις, την ίδια στιγμή ποινικοποιούν την προσφορά βοήθειας σε άτομα που θέλουν να γλιτώσουν από τη διαστροφή, κλπ.). Επομένως, μπορεί κανείς να απορρίψει το παράνομο, να το αφορίσει, να εκδώσει ψηφίσματα εναντίον του, να λάβει πολεμικά μέτρα εναντίον του προς εφαρμογή του νόμου (αν μπορεί), αλλά όχι να το καταδικάσει αν δεν πεισθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι άδικο (ότι δεν δικαιολογείται). Και παρά τον ανθρώπινο πόνο και την δυστυχία, στην προκειμένη περίπτωση, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν μπορεί να καταδικαστεί, επειδή, έστω και παράνομη, εντούτοις είναι δίκαια, όπως δίκαια ήταν και η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 

 

Αντίθετα, καταδικαστέα, δηλαδή άδικη είναι η παρουσία μιας επιθετικής Συμμαχίας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην αυλή της Ρωσίας (η οποία Συμμαχία παρουσιάζεται σαν αμυντική, όταν δεν υπάρχει εχθρός), όπως και η παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ από την Δύση μέσω της εγκάθετης υποτελούς πραξικοπηματικής κυβέρνησης της Ουκρανίας και του ξένου πράκτορα που βρίσκεται επικεφαλής της (Συμφωνίες που έγιναν για την προάσπιση της ζωής των Ρώσων της Ουκρανίας).

 

Όσοι ενεργούν αποκλειστικά υπέρ του νόμου χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη (άρτια) άποψη, δηλαδή χωρίς να έχουν υπόψη τους την Δικαιοσύνη του Θεού, αυτοί πάσχουν από την φοβερή νόσο του «Κυκλωπισμού», δηλαδή την νόσο της Πνευματικής Μονομέρειας (τύφλωση λόγω έλλειψης Τριαδικότητας) που επιμένει να μην βλέπει ότι αυτό που εισηγείται μονόπλευρα προκαλεί μεγαλύτερη βλάβη από την αιτία που επιχειρεί να θεραπεύσει. Π.χ., η άφρων μονόπλευρη επιμονή στο ότι πρέπει σώνει και καλά να «καταργηθούν» ο θάνατος και ο πόλεμος (αμφότεροι των οποίων είναι οι πατέρες των πάντων) οδηγεί τους πνευματικά τυφλούς στο να παθαίνουν με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτό που θα μπορούσαν ίσως να πάθουν, κάτι που παρατηρείται ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των γενετικού τύπου εμβολίων και της λύσης του Κυπριακού. Οι άνθρωποι-Κύκλωπες παθαίνουν εκ προοιμίου κι από μόνοι τους αυτό που τους φοβερίζουν ότι μπορεί ίσως να πάθουν, δήθεν για να μην το πάθουν, παραδιδόμενοι πριν πολεμήσουν, είτε κατά του αόρατου ή  του ορατού εχθρού.

 

Λόγω έλλειψης Τριαδικότητας, οι πνευματικά μονομερείς άνθρωποι (οι μη ολοκληρωμένοι άνθρωποι, οι μη Τριαδικά άρτιοι, οι πνευματικά τυφλοί, οι άθεοι) δεν μπορούν να δουν από πιο ψηλά και τις δύο απόψεις μαζί (τον νόμο και την δικαιοσύνη), επιμένοντας σαν μανιακοί στην δική τους και μόνο άποψη, επιφέροντας την διαίρεση και τον πόλεμο που καταστρέφει τελικά και τους ίδιους. Επειδή με τις ενέργειες τους κατά του κακού που τους αποτελεί σαν αναπόσπαστο μέρος της Τριαδικής ύπαρξής τους, καταστρέφουν ολόκληρο το ανθρώπινο οικοδόμημα (που είναι 3 σε 1), προκαλώντας μεγαλύτερη βλάβη από το κακό που θέλουν να εξαλείψουν μονομερώς (είναι σαν να ανατινάσσεις την πίσω όψη ενός νομίσματος, εξαφανίζοντας έτσι ολόκληρο το νόμισμα), και χρειάζεται να απομονωθούν (εφόσον δεν ακούν το αυτονόητο για να σωθούν), επειδή παίρνουν μαζί τους στην καταστροφή και τους λογικούς ανθρώπους του Θεού. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται τι κάνουν.  



Ο Πόλεμος στην Ουκρανία

 

Πρόκειται για παγκόσμιο πόλεμο που έχουν κηρύξει οι άθεοι Εωσφοριστές της Δύσης {η Νέα Παγκόσμια Εωσφορική Τάξη (ΝΠΕΤ), άλλως γνωστή και ως η Νέα Γενετικά Εμβολιασμένη Κανονικότητα (ΝΓΕΚ)} κατά των ένθεων Χριστιανών Ορθοδόξων της Ανατολής, και δη της Ρωσίας. Στον πόλεμο αυτό, ο καθένας τοποθετείται ανάλογα με το πού βρίσκεται ο  θησαυρός του, επειδή εκεί είναι και η καρδία του, δηλαδή η διάνοια του νου του («εκεί» που διανοείται αυτά που σκέφτεται).

 

Καλά ή κακά, ο Πούτιν, πιστεύει κι αυτός, όπως και οι Δυτικοί ηγέτες ότι χρειάζεται μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Δήλωσε μάλιστα ότι αναγνωρίζει την πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ σ’ αυτή την Νέα Τάξη, αλλά ζητά ισότιμη συμμετοχή, χωρίς Εωσφορισμό (Σατανισμό). «Πάντοτε μ’ εσάς ως ηγέτες, ας το κάνουμε μαζί», λέει ο Πούτιν στην Εωσφορική Κλίκα που ενεργεί στο όνομα των ΗΠΑ, κάτι που αν άφηναν να εκλεγεί ο Τραμπ (όπως ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα των Εκλογών στις ΗΠΑ) θα απέτρεπε τον παγκόσμιο πόλεμο που ήδη άρχισε στην Ουκρανία. Επειδή, η παγκοσμιοποιητική φράξια Τραμπ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχτεί και την Ρωσία στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, που σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα ήταν Εωσφορική.

 

Από τις ΗΠΑ, η Δυτική Εωσφορική Κλίκα έκανε από πολύ νωρίς γνωστές τις προθέσεις τις. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Βαρουφάκης στο βιβλίο του «Παγκόσμιος Μινώταυρος», οι ΗΠΑ στοχεύουν ξεκάθαρα στην κατάρρευση του Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος που συμφωνήθηκε στο Bretton Woods με την λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και με βάση το οποίο έχει καθοριστεί το Δολάριο σαν το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα (το νόμισμα με το οποίο γίνονται όλες οι συναλλαγές). Σε μια ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Warwick το 1978 (μετά την 1η πράξη της κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας που ήταν η αποσύνδεση το 1971 από τον Νίξον του Δολαρίου από τον χρυσό), ο Paul Volcker, μετέπειτα Πρόεδρος (επί Carter) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (της FED), δήλωσε ξεκάθαρα ότι η επόμενη πράξη κατάρρευσης του συστήματος θα ήταν εντός της δεκαετίας του 1980, κάτι που φαίνεται να καθυστέρησε μέχρι τις μέρες μας (το 2022). 

 

Ο Volcker δήλωσε ξεκάθαρα ότι, στην Εωσφορική Κλίκα που δρα παράνομα, παράτυπα και εγκληματικά υπό το όνομα του λαού των ΗΠΑ, δεν συνέφερε ένα σταθερό διεθνές οικονομικό σύστημα στο οποίο θα υπήρχε εξισορρόπηση των παγκόσμιων πλεονασμάτων (για την ισόρροπη ανάπτυξη της Δύσης, δηλαδή της Ευρώπης), αλλά ένα σύστημα με βάση το οποίο η Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ θα επωφελούνταν αποκλειστικά η ίδια (στο όνομα των ΗΠΑ) των πλεονασμάτων όλων των χωρών του κόσμου (Γερμανίας, Ιαπωνίας και τώρα της Κίνας), την στιγμή που η ίδια θα μεγάλωνε συνέχεια τα ελλείμματα των ΗΠΑ. Σκοπός του Σχεδίου είναι να μπορεί η Εωσφορική Κλίκα να κάνει οτιδήποτε της γουστάρει, κι ας χρεοκοπήσει και πεθάνει το παγκόσμιο μέσα στην φτώχεια και τη δυστυχία, συμπεριλαμβανομένου του λαού των ΗΠΑ. Να κάνει ό, τι θέλει, από το να εμβολιάζει και αλλάζει γενετικά την ανθρωπότητα, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε εμπορεύματα με γραμμικό κωδικό (προς αποστολή οπουδήποτε, ή προς τερματισμό / λήξη), να κουρεύει καταθέσεις όπου και όποτε θέλει, να κατατρομοκρατεί ολόκληρες χώρες με Capital Controls, να δημιουργεί πρόσφυγες/μετανάστες και να σε αναγκάζει να τους φιλοξενείς σπίτι σου, κλπ., κοκ., φτάνοντας μέχρι και την διεξαγωγή πολέμων προς εξάλειψη ολόκληρων εθνών, όπως συμβαίνει σήμερα κατά της Ρωσίας. 

 

Σαν μέρος του ευρύτερου Σχεδίου, οι ΗΠΑ είχαν ήδη πάψει από την δεκαετία του 1980 να παράγουν πλεονάσματα. Έστειλαν την παραγωγή τους στην Κίνα από την οποία μόνο εισάγουν, αυξάνοντας έτσι συνεχώς το εμπορικό έλλειμμα τους. Λόγω όμως του ότι το Δολάριο είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για υποτίμηση του (ή για χρεωκοπία των ΗΠΑ) από το συνεχώς αυξανόμενο εμπορικό αυτό έλλειμμα (όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη κανονική χώρα), επειδή για απλούς λόγους συμφέροντος (κέρδους) και ασφάλειας, όλοι οι ξένοι επενδυτές στέλλουν καθημερινά δισεκατομμύρια Δολάρια πίσω στην Wall Street (Αμερικανικό Χρηματιστήριο), κάτι, που όπως αναφέρει ο Βαρουφάκης, δίνει την δυνατότητα στις ΗΠΑ, να «κλείνουν τον κύκλο» χωρίς να χρεοκοπούν (πρόκειται για κλειστό ενεργειακό σύστημα, που θεωρητικά ανακυκλώνεται «συνεχώς»). Τα Δολάρια που επιστρέφουν παράγουν την ζήτηση που έχουν ανάγκη οι παραγωγοί του υπόλοιπου κόσμου, οι οποίοι και δημιουργούν την προσφορά, κλείνοντας έτσι τον κύκλο. Προς ενίσχυση μάλιστα αυτής της ανακύκλωσης ο Paul Volcker είχε εκτινάξει τότε τα αμερικανικά επιτόκια στα ύψη, και οι πάντες (με πρώτους τους Άραβες με τα πετροδολάρια τους), μαγνητίζονταν ακόμα περισσότερο προς το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (όπως αναφέρει ο Βαρουφάκης), όπου σύντομα τα Δολάρια αυτά θα  μεταμορφώνονταν σε μετοχές και ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου, τα οποία αγοράζει μαζικά η Κίνα, χρηματοδοτώντας έτσι το κρατικό (δημοσιονομικό) έλλειμμα των ΗΠΑ, αποτρέποντας την χρεοκοπία τους, ενόσω βέβαια το εμπορικό ισοζύγιο των ΗΠΑ είναι μια συνεχώς διογκούμενη άβυσσος, μια μαύρη τρύπα που καταπίνει τα πάντα στον υπόλοιπο κόσμο (ο Βαρουφάκης το αποκαλεί Μινώταυρο και η Βίβλος, Μαμμωνά). 

 

Η Κίνα είναι αναγκασμένη να αγοράζει συνεχώς Αμερικανικά ομόλογα δανείζοντας τις ΗΠΑ, δηλαδή είναι αναγκασμένη να επιστρέφει συνεχώς τα Δολάρια στις ΗΠΑ  για να δημιουργεί ζήτηση της παραγωγής (προσφοράς) της προς ανάπτυξη της ίδιας και εδραίωση της Κομμουνιστικής ηγεσίας της (επειδή τα πάντα τιμολογούνται σε Δολάρια). Αν σταματήσει να αγοράζει, τότε θα καταρρεύσει η οικονομία της, μαζί με το καθεστώς της. Από την άλλη όμως, αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρο (βαλτώνει η ανακύκλωση και γίνεται θανατηφόρα, τουλάχιστον περιβαλλοντικά) και η Κίνα γυρεύει κι αυτή διέξοδο μέσω μιας οικονομικής επανεκκίνησης, που σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα κατέστρεφε την οικονομία της και θα έβαζε σε κίνδυνο το Κομμουνιστικό καθεστώς της,  όπως το επιχειρεί η Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ, που θέλει να είναι αποκλειστικά η ίδια από μόνη της ο απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη. Γι’ αυτό κι αυτή τη στιγμή η Εωσφορική Κλίκα επιχειρεί μείωση της ανάπτυξης (γίνεται αποανάπτυξη) μέσω των lock-downs, της πράσινης ατζέντας, κλπ., με δικαιολογία μια βιοτρομοκρατική επίθεση (από την ίδια Εωσφορική Κλίκα) ενός γενετικά τροποποιημένου οργανισμού (που η Κλίκα τον αποδίδει ψευδώς στην Κίνα), όσο βέβαια ο κόσμος πιστεύει πως τον εμβολιάζουν και τον κλείνουν μέσα για το καλό του. Στην πραγματικότητα όμως, με τα επιδόματα εγκλεισμού απλώς «ταΐζουν» και «παχαίνουν» τον κόσμο σαν τις κότες, με σκοπό σύντομα να τον «σφάξουν» (ο παγκόσμιος πόλεμος/σφαγή έχει ήδη αρχίσει). 

 

Επειδή,  όταν σαν αποτέλεσα του ότι το κυκλοφορούν χρήμα είναι το χρέος, μειώνεται μέσω των lock-downs η ανάπτυξη που χρηματοδοτείται από το χρέος (αυτό σημαίνει χρεωστικό χρήμα), αυτό ισοδυναμεί με μείωση του δανεισμού των ΗΠΑ, κάτι που οδηγεί σταδιακά την Κίνα σε αδυναμία αγοράς ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου με τα οποία χρηματοδοτούν τα ελλείμματα τους οι

ΗΠΑ (και με τα οποία αναπτύσσεται η ίδια η Κίνα), και επέρχεται ελεγχόμενη κατάρρευση της Αμερικανικής και της παγκόσμιας οικονομίας (συμπεριλαμβανομένης της Κίνας) προς επανεκκίνηση με κρυπτονόμισμα, χωρίς μετρητά. Η Παγκόσμια Οικονομική Επανεκκίνηση (Great Economic Reset) δεν θα αφορά μόνο την χρηματοπιστωτική οικονομία αλλά  ολόκληρη την ανθρώπινη υπαρξιακή οικονομία, αρχίζοντας με την γενετική επανεκκίνηση (εμβολιασμοί), την περιβαλλοντική, την ενεργειακή, κλπ.  Τα αυξημένα επιτόκια δανεισμού, λόγω της αδυναμίας αγοράς Αμερικανικών ομολόγων από την Κίνα, θα επιδεινώνουν περαιτέρω τα ελλείμματα και τα χρέη των ΗΠΑ (ενώ παράλληλα θα προκαλούν κατάρρευση της κινεζικής οικονομίας), ενώ οι όποιες «παρεμβάσεις» της FED θα επιβραδύνουν μεν, αλλά δεν θα σταματήσουν τελικά τη διαδικασία του ζητούμενου, που είναι η ελεγχόμενη κατάρρευση τόσο των ΗΠΑ όσο και της Κίνας, η οποία θα είναι το Νέο Παγκόσμιο

Κέντρο (με τον ελάχιστο απαιτούμενο πληθυσμό για τις ανάγκες της Εωσφορικής Κλίκας). Πρόκειται για διαβολικό σχέδιο… Με την υποτίμηση του Δολαρίου θα ανατιμηθεί το κινεζικό νόμισμα, οπότε θα μειωθεί η ανταγωνιστικότητα των κινεζικών προϊόντων και θα περιοριστούν οι εξαγωγές τους συνεισφέροντας στην κατάρρευση της κινεζικής  οικονομίας. 

 

Γι αυτό και η Κίνα δεν υποτάσσεται σ’ αυτή την ελεγχόμενη κατάρρευση που επιχειρείται από την Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ (την Κλίκα Biden), αρνούμενη να επιβάλει μονομερείς κυρώσεις κατά της Ρωσίας, από την οποία εξαρτάται ενεργειακά. Οπότε, η εναλλακτική  λύση για την Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ (την οποία λύση δημιουργεί μόνη της) για να μην χρεοκοπήσει άτακτα αντί ελεγχόμενα και χάσει την παγκόσμια πολιτική επικράτηση (για την οποία αγωνίζεται εδώ και αιώνες) είναι ο περιορισμός της Κίνας μέσω στρατιωτικών πολέμων. Όχι πολέμου κατά της ίδιας της Κίνας την οποία πιστεύουν ότι φοβερίζουν με την AUKUS (πυρηνικά υποβρύχια μέσω Αυστραλίας), αλλά κατά των γειτονικών χωρών της που διαθέτουν ενεργειακά αποθέματα (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κλπ., τα οποία χρειάζεται η Κίνα για την ανάπτυξή της), με πρώτη και καλύτερη την Ρωσία. 



Συμπέρασμα:

 

Ο πόλεμος της Εωσφορικής Κλίκας των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας δεν μπορεί να χαθεί ούτε από την μια πλευρά, ούτε από την άλλη. Αν η Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ δεν καταφέρει να νικήσει στρατιωτικά την Ρωσία με σκοπό να ελέγξει τα ενεργειακά αποθέματα της Ρωσίας και της Ευρασίας, τότε δεν θα μπορεί να ελέγξει ούτε την Κίνα, η οποία φυσικά και τάσσεται προσωρινά με το μέρος της Ρωσίας, αρνούμενη να της επιβάλει τις οποιεσδήποτε μονομερείς κυρώσεις. Μάλιστα, στην κατάλληλη στιγμή, η Κίνα θα προβεί σε κινήσεις αντιπερισπασμού (σε συνδυασμό με τις κινήσεις της Ρωσίας), μάλλον προς κατάληψη της Ταϊβάν. Η Ρωσία είναι κι αυτή αναγκασμένη να προβεί σε κινήσεις αντιπερισπασμού επεκτείνοντας τον πόλεμο παντού (Βαλκάνια, Ιράν, Αιγαίο, Κύπρο, κλπ.) σε απάντηση της Κλίκας, η οποία είχε μάλιστα το Εωσφορικό θράσος να κάνει πρόσφατα στρατιωτικές ασκήσεις στον Εύξεινο Πόντο με την συμμετοχή 32 χωρών από όλο τον κόσμο (Sea Breeze).[2]

 

Πρόκειται για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που είναι γνωστός και σαν ο Αρμαγεδδών, μετά τον οποίο καμία από τις χώρες που θα λάβουν μέρος δεν θα υπάρχει. Στην διάρκεια αυτής της Αποκαλυπτικής περιόδου και λόγω των Αγίων μας που προσεύχονται για εμάς, εμείς οι Έλληνες έχουμε την ευλογία να έχουμε επικεφαλής μας ένα κουφιοκεφαλάκη, ο οποίος ευτυχώς λόγω της απέραντης μωρίας της αθεΐας του, τοποθετεί ήδη την Ελλάδα κάθετα ενάντια στην Ρωσία. Αυτό που κάνει ο μωρός αυτός άνθρωπος θα αναγκάσει την Ρωσία να κατέβει στα Στενά, κάτι που συμφέρει απόλυτα εμάς τους Έλληνες, επειδή αυτό θα μας ελευθερώσει από τους Τούρκους. Σύντομα θα λειτουργηθούμε στην Αγιά Σοφία, στην οποία θα πάμε ξεκινώντας από την ελεύθερη πια Καρπασία, περνώντας απέναντι στα Φάρασα της Καππαδοκίας (το χωριό των Αγίων Πατέρων μας Αρσενίου και Παϊσίου), ανεβαίνοντας σιγά-σιγά στην ελεύθερη και Ελληνική πια Πόλη μας. Αμήν Θεέ μου.

Η Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ υπό την μαριονέτα Biden (που πάσχει από άνοια) γνωρίζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει επ’ άπειρο να ανακυκλώνει τα πλεονάσματα των άλλων αποκλειστικά υπέρ της ίδιας (ήδη γίνονται συναλλαγές στο Κινεζικό νόμισμα με βάση τον χρυσό) και θέλει να μεταβεί από το κλειστού τύπου υπαρξιακό σύστημα σε ανοικτού τύπου. Όμως, ανοικτού τύπου υπαρξιακό σύστημα σημαίνει κυρίαρχο χρήμα (αντί χρεωστικό) και άπειρη ενέργεια, κάτι που δεν μπορεί να το διαχειριστεί μια ανθρωπότητα, που αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κλεισμένη σε κύκλο (μέσα στο κουτί – που γεννιέται μόνο και μόνο για να πεθάνει μη έχοντας εννοήσει την Ανάσταση). Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να βάλει τον Ήλιο με όλη του την απέραντη ενέργεια μέσα στο κουτί. Το κουτί θα εκραγεί και θα εξαφανιστεί αμέσως (θα εξαϋλωθεί). Επομένως, για να γίνει κάτι τέτοιο, λένε οι Εωσφοριστές εν τη μωρία τους, χρειάζεται δραστική μείωση του πληθυσμού  και νοητική τροποποίηση μέσω της γενετικής όσων μείνουν (συνεχείς δόσεις γενετικού τύπου εμβολιασμών), με την απονενοημένη ελπίδα να γίνουν θεοί, αντί και στη θέση του Θεού. Αυτός είναι και ο Αντίχριστος που θέλει να φτάσει στην θέωση… χωρίς τον Θεό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μωρία στο σύμπαν από αυτήν.

 

Ο Εωσφόρος και η κλίκα του δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας, επειδή δεν είναι καν πιθανότητα, αλλά φυσική αδυνατότητα. Είναι εκ προοιμίου χαμένοι. Επιμένουν όμως σαν άφρονες (σαν Lulus = Luciferian Lunatics) μέχρι να χαθούν όλοι μαζί, παίρνοντας μαζί τους όσους περισσότερους από εμάς μπορούν. Ο Βλαδίμηρος Πούτιν θυσιάζει την Ρωσία με ακλόνητη πίστη στην Ορθοδοξία (που είναι Φως ελευθερίας) και ο Θεός δεν θα αφήσει την Ρωσία να χαθεί. Δεν θα νικήσει τον πόλεμο η Ρωσία λόγω του ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο η Κίνα που την στηρίζει προσωρινά και θέλει να την δει να καταστρέφεται μαζί με τις ΗΠΑ και την Ευρώπη (η μεταστροφή της Κίνας είναι που θα υποχρεώσει τους Ρώσους να μας αποδώσουν την Πόλη), αλλά θα επιφέρει ένα χτύπημα πριν το τέλος του Μαμμωνά, δηλαδή του τέλους του παγκόσμιου συστήματος του έντοκου χρέους, του θηρίου που είναι η πηγή παντός κακού. Έστω όμως και θανάσιμα λαβωμένο, το θηρίο δεν θα έχει εξαλειφτεί ακόμα. Η Εωσφορική Κλίκα των ΗΠΑ που θα δρα πια από την Κίνα ως αντίπαλο δέος της Ορθοδοξίας που θα καταλάμπει στην Κωνσταντινούπολη (μόνο η Ορθοδοξία θα μείνει μετά τον πόλεμο) θα επιχειρήσει την ύστατη Εωσφορική παράνοια, μετά την οποία θα λάβει χώρα η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μας και η Ανάσταση των Νεκρών. Και τότε θα τελειωθούν τα πάντα.

 

Δεν αργεί, στις μέρες μας είναι τουλάχιστον ο Αρμαγεδδών, και δεν πρέπει να υπάρχει αληθινός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος που να περιορίζει τον εαυτό του στο επίπεδο της φαινομενικής αντιπαράθεσης, δήθεν ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, αντί να κοιτάζει από πιο ψηλά και να τάσσεται αναφανδόν και ξεκάθαρα υπέρ της Ορθοδοξίας, προσευχόμενος διακαώς και αδιαλείπτως υπέρ της υγείας και της επιτυχία του Βλαδίμηρου Πούτιν, για τον οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γίνονται δεήσεις επί δεήσεων και δοξολογίες επί δοξολογιών.

 

Χάρις το Κυρίου μν  ησο Χριστο καί  γάπη το Θεο και Πατρός και κοινωνία το γίου Πνεύματος εη μετά πάντων μν.

 

Ο εν Κωνσταντινουπόλει κρυφός Μοναχός Ησύχιος

 

 

 

[1]. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει, επειδή εκείνο που θεωρείται «κακό» είναι συνυφασμένο με το «καλό» στην τριαδικά ενιαία ανθρώπινη ύπαρξη, και απλά δεν υπάρχει τρόπος να εξαλείψει κανείς το «κακό», είτε απομονώνοντας όσους θεωρεί ότι μεταδίδουν, ή εμβολιάζοντας τους πάντες. Στην υπαρξιακά άσωτη προσπάθεια κάποιου να εξαλείψει δήθεν το κακό (για να μην πεθαίνει), καταστρέφει ολόκληρο το ανθρώπινο οικοδόμημα, του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου. Αν εμβολιάσει τους πάντες, τότε επανέρχεται εκεί που ήταν πριν τους εμβολιάσει, δηλαδή στο square 1, μόνο και μόνο για να αρχίσει ξανά νέους εμβολιασμούς μέχρι την εξολόθρευσή του, ενώ στο αναμεταξύ θα έχουν πεθάνει από κάθε λογής άλλες ασθένειες και κακουχίες αυτοί που θα έχει απομονώσει. Γι’ αυτό πάψε να βάζεις δόση πάνω στη δόση, επειδή στον εμβολιασμένο κόσμο που εσύ ο ίδιος ετοιμάζεις, δεν θα είσαι ελεύθερος για να μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλεις και δεν θα σου ανήκει τίποτε, ούτε ο εαυτός σου. Το μόνο που θα σου ανήκει θα είναι η αρρώστια που μπήγεσαι… για να μην την πάθεις. 

 

[2]. Οι χώρες που πήραν μέρος στην άσκηση: Αλβανία, Αυστραλία, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Δανία, Αίγυπτος, Εσθονία, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Μαρόκο, Νορβηγία, Πακιστάν, Πολωνία, Ρουμανία, Σενεγάλη, Ισπανία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου